Op zoek naar een 5 sterren hotel in Bangkok

5 sterren hotel in Bangkok

Wie het liefst een luxueus verblijf heeft tijdens de vakantie kan het best op zoek gaan naar een 5 sterren hotel in Bangkok. Bij een 5 sterren hotel in Bangkok mag je meer verwachten, zo zijn de kamers vaak ruimer, de bedden en voorzieningen uitstekend. En is er vaak ook sprake van een betere service in het hotel, een badjas en een paar slippers. Ook kan je vaak gebruik maken van gratis pendelbusjes naar plaatselijke hotspots en naar het vliegveld. Kijk dus voor het boeken dus goed naar alle mogelijkheden.


The Siam

The Siam in Bangkok staat niet alleen bekend om luxe suites maar ook om zijn privé villa’s met zwembad. Een plaatst binnenin het bruisende Bangkok waar je ideaal kan ontsnappen aan de drukte buiten. Verder kan je in dit hotel genieten van heerlijke maaltijden, wellness en zijn er verschillende cursussen te volgen.

5 Sterren hotel in Bangkok
Source: http://www.thesiamhotel.com/gallery/

Website: http://www.thesiamhotel.com/

Suites zijn te boeken vanaf €490 per nacht, en villa’s met zwembad vanaf €965 per nacht. Dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


Mandarin Oriental

Mandarin Oriental is natuurlijk een bekende naam onder de 5 sterren hotels, en ze zijn dan ook in meerdere steden in de wereld te vinden. En zo dus ook in Bangkok. De diensten en voorzieningen die in een Mandarin Oriental aangeboden worden lopen uiteen van een butler service, een inloop kast, een luxe badkamer tot kamers met extra werkruimtes. Dat maakt dit zeker een hotel om te overwegen.

Website: https://www.mandarinoriental.com/bangkok/chao-phraya-river/luxury-hotel

Kamers zijn te boeken vanaf €460 per nacht. De prijs is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


Bangkok Marriott Hotel – The Surawongse

Het volgende hotel op het lijstje is een Marriott hotel, in dit hotel beginnen de prijzen iets lager dan in de twee bovenstaande voorbeelden. Hierdoor zullen de kamers ook net iets kleiner uitvallen dan je wellicht gezien hebt in andere 5 sterren hotels. Dat maakt dit hotel echter niet minder aantrekkelijk om te bezoeken. Zo beschikt The Surawongse over een prachtig uitzicht over de stad, een fitness ruimte met een spa, en een aantal luxe restaurants waaronder ook een poolbar en een rooftop bar.

5 sterren hotel in Bangkok
source: https://www.marriott.com/hotels/hotel-photos/bkkwo-bangkok-marriott-hotel-the-surawongse/

Website: https://www.marriott.com/hotels/travel/bkkwo-bangkok-marriott-hotel-the-surawongse/

De kamers beginnen bij €105 per nacht, maar lopen op tot €550 voor een suite. De prijs is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


Peninsula Bangkok

Tijdens een bezoek aan het Peninsula in Bangkok waan je jezelf in een waar oasis. Dit 5 sterren hotel in Bangkok staat niet alleen bekend om zijn luxuese kamers, maar ook om het zwembad met een prachtig uitzicht. Vanuit het zwembad kijk je niet alleen uit over de stad, maar ook over de nabij gelegen rivier. Verder beschikt ook dit 5 sterren hotel in Bangkok over een uitgebreide selectie in welness om volledig tot rust te komen. 

Website: http://m.bangkok.peninsula.com/en/default

Boekingen al vanaf €185 per nacht, de prijs is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


Shangri-la hotel

Het Shangri-la is een resort in de tropische stad. Shangri-la is gelegen aan het Chao Phraya rivier. Dit hotel biedt de mogelijkheid om met een limousine vanaf het vliegveld opgehaald te worden. Na een rit van ongeveer 35 minuten kom je aan in het hotel en wordt je verwelkomt met Thaise gastvriendelijkheid bij dit 5 sterren hotel in Bangkok.

5 sterren hotel in Bangkok
Source: http://www.shangri-la.com/bangkok/shangrila/about/

Website: http://www.shangri-la.com/mobile/bangkok/shangrila/

Vanaf €180 per nacht, dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


Tower Club at Lebua Hotel

Lebua Hotel mag gerust het hotel met de beste rooftopbar in Bangkok genoemd worden. Wellicht heb je dit 5 sterren hotel in Bangkok wel eens op tv voorbij zijn komen. Het is namelijk razend populair en wint elk jaar opnieuw verschillende prijzen van verschillende organisaties. Lebua Hotel heeft naast de rooftop bar ook een luxe spa, en fitness ruimte met uitzicht op het zwembad en een zeer uitgebreide selectie in kussens.

Website: http://www.lebua.com/tower-club

Vanaf €155 per nacht, dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


The Sukhothai Bangkok

Source: https://www.sukhothai.com/bangkok/en

Het Sukhothai hotel in Bangkok is een waar urban oasis, kijkend naar de foto’s zou je totaal niet zeggen dat het hotel middenin een metropolis ligt. Op loopafstand van het hotel is de Patpong night market. Ook is lumpini park en Sukhumvit road dichtbij gelegen. In het hotel zelf wordt er vol op gedacht aan de entertainment van de gasten. Denk hierbij aan diverse spa behandelingen tot verzorgde shows in de bar. Ook is er een zeer divers en voortdurend veranderd menu om van te genieten tijdens het verblijf. 

Website: https://www.sukhothai.com/bangkok/en

Vanaf €160 per nacht. Dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


The St. Regis

Source: https://www.marriott.com/hotels/travel/bkkxr-the-st-regis-bangkok/

Verder mag The ST. Regis natuurlijk niet ontbreken in het rijtje van ideale 5 sterren hotel in Bangkok. Dit hotel is onderdeel van de marriott, en je kan daardoor niet alleen uitstekende kamers, maar ook geweldige service verwachten die de keten eer aan doen. Verder ligt het hotel op loopafstand van een golfbaan, maar ook van diverse shopping centra zoals Central World en Siam Paragon. 

Website: http://www.stregisbangkok.com

Vanaf €165 per nacht. Dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


The Okura Prestige Bangkok

The Okura Prestige in Bamgkok beschikt over zeer luxe kamers. Zo kan je een suite boeken met glazen badkamers, en heeft elke kamer minstens een 42 inch tv. Verder zijn de kamers van Okura Prestige uitgerust met allerlei technische snufjes. Natuurlijk ideaal voor iemand die tijdens zijn reis ook af en toe even aan het werk moet. 

Website: http://www.okurabangkok.com/en/index.html

Vanaf €170 per nacht, Dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


The Athenee Hotel

Ten slotte eindigen we met The Athenee hotel in Bangkok. Dit 5 sterren hotel in Bangkok oogt zich meer als een luxueus resort aan het strand dan als een hotel midden in een grote stad. Bovendien ligt Athenee nabij het Ploen Chit BTS station en is dus makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Met een uitgebreide spa en prachtige zwembaden kan je hier je vakantie goed vertoeven. 

Website: http://www.theatheneehotel.com

Boeken kan vanaf €145. Geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt.