Op zoek naar een 5 sterren hotel in Bangkok

5 sterren hotel in Bangkok

Wie het liefst een luxueus verblijf heeft tijdens de vakantie kan het best op zoek gaan naar een 5 sterren hotel in Bangkok. Bij een 5 sterren hotel in Bangkok mag je meer verwachten, zo zijn de kamers vaak ruimer, de bedden en voorzieningen uitstekend en is er vaak ook sprake van een betere service in het hotel, een badjas en een paar slippers, of gratis pendelbusjes naar plaatselijke hotspots en naar het vliegveld vallen daar vaak ook onder. Kijk dus voor het boeken goed naar de mogelijkheden.


The Siam

Website: http://www.thesiamhotel.com/

The Siam in Bangkok staat niet alleen bekend om luxe suites maar ook om zijn privé villa’s met zwembad. Een plaatst binnenin het bruisende Bangkok waar je ideaal kan ontsnappen aan de drukte buiten. Verder kan je in dit hotel genieten van heerlijke maaltijden, wellness en zijn er verschillende cursussen te volgen.

5 Sterren hotel in Bangkok
Source: http://www.thesiamhotel.com/gallery/

Suites zijn te boeken vanaf €490 per nacht, en villa’s met zwembad vanaf €965 per nacht. Dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


Mandarin Oriental

Mandarin Oriental is natuurlijk een bekendere naam onder de 5 sterren hotels, en ze zijn dan ook in meerdere steden in de wereld te vinden, zo dus ook in Bangkok. De diensten en voorzieningen die in een Mandarin Oriental aangeboden worden lopen uiteen van een butler service, een inloop kast, een luxe badkamer tot kamers met extra werkruimtes.

Website: https://www.mandarinoriental.com/bangkok/chao-phraya-river/luxury-hotel

Kamers zijn te boeken vanaf €460 per nacht. Dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


Bangkok Marriott Hotel – The Surawongse

Het volgende hotel op het lijstje is een Marriott hotel, in dit hotel beginnen de prijzen iets lager dan in de twee bovenstaande voorbeelden, waardoor je dus ook net iets kleine kamers kan verwachten. Dat maakt het hotel echter niet minder aantrekkelijk. Zo beschikt The Surawongse over een prachtig uitzicht over de stad, een fitness ruimte en een spa, en een aantal luxe restaurants waaronder ook een poolbar en een rooftop bar.

5 sterren hotel in Bangkok
source: https://www.marriott.com/hotels/hotel-photos/bkkwo-bangkok-marriott-hotel-the-surawongse/

Website: https://www.marriott.com/hotels/travel/bkkwo-bangkok-marriott-hotel-the-surawongse/

De kamers beginnen bij €105 per nacht, maar lopen op tot €550 voor een suite. Dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


Peninsula Bangkok

Een waar oasis, dit 5 sterren hotel in Bangkok staat niet alleen bekend om de luxe maar ook om het zwembad met een prachtig uitzicht over niet alleen de rivier maar ook op de stad. Verder beschikt ook dit 5 sterren hotel in Bangkok over een uitgebreide selectie in welness om volledig tot rust te komen. 

Website: http://m.bangkok.peninsula.com/en/default

Boekingen al vanaf €185 per nacht, dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


Shangri-la hotel

Een resort in de tropische stad, dit hotel is gelegen aan het Chao Phraya rivier. Dit hotel biedt de mogelijkheid om met een limousine vanaf het vliegveld opgehaald te worden. Na een rit van ongeveer 35 minuten kom je aan in het hotel en wordt je verwelkomt met Thaise gastvriendelijkheid bij dit 5 sterren hotel in Bangkok.

5 sterren hotel in Bangkok
Source: http://www.shangri-la.com/bangkok/shangrila/about/

Website: http://www.shangri-la.com/mobile/bangkok/shangrila/

Vanaf €180 per nacht, dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


Tower Club at Lebua Hotel

Het hotel met de beste rooftopbar in Bangkok, wellicht heb je dit 5 sterren hotel in Bangkok wel eens op tv voorbij zijn komen. Het is namelijk razend populair en wint elk jaar opnieuw verschillende prijzen van verschillende organisaties. Naast de rooftop bar beschikt het hotel ook over een luxe spa, en fitness ruimte met uitzicht op het zwembad en een zeer uitgebreide selectie in kussens.

Website: http://www.lebua.com/tower-club

Vanaf €155 per nacht, dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


The Sukhothai Bangkok

Dit hotel in Bangkok is een waar urban oasis, kijkend naar de foto’s zou je totaal niet zeggen dat het hotel middenin een metropolis ligt. Op loopafstand van het hotel is de Patpong night market. Ook is lumpini park en Sukhumvit road dichtbij gelegen.

Website: https://www.sukhothai.com/bangkok/en

Vanaf €160 per nacht. Dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


The St. Regis

Website: http://www.stregisbangkok.com

 Dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


The Okura Prestige

Website: http://www.okurabangkok.com/en/index.html

Dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt. 


The Athenee Hotel

Website: http://www.theatheneehotel.com

Dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van de dag en het seizoen waarin geboekt wordt.